Cosul de cumparaturi
HOME Cosul meu
 

Despre Noi

Magazinul virtual  www.stras.ro  este administrat de Labels & Brands Studio. Cu o experiente de peste 10 ani in domeniul aplicatiilor termoadezive, incercam in permanenta sa aducem in atentia clientilor nostri produse cu cele mai competitive preturi, de o calitate foarte buna si la termene de executie de invidiat.

 Gama noastra de produse - atat in cazul strasurilor si cristalelor termoadezive , cat si in cazul motivelor termoadezive - este in permanenta diversificare incancand sa oferim clientului cele mai noi produse cat si sa creeam pentru voi modelul cel mai potrivit. Atat elementele separate cat si aplicatiile termoadezive pot veni in completarea unor personalizari complexe ce au la baza ecusoane/badgeuri ,  broderii sau alte tipuri de termotransferuri.

Sute de clienti din Romania -companii producatoare, magazine, agentii de publicitate,persoane fizice -,  cat si companii de confectii din Franta, Italia, Belgia,Germania, Marea Britanie am apelat la produsele noastre si au devenit clienti fideli.

 


 

SEO si Web Design Bucuresti stats counter
Free Hit Counters